Lav nu en samlet løsning for Kildevejen

På planudvalgsmøde tirsdag d. 22. Februar blev der besluttet at sende energistationen ved Barkholt Planteskole, Frederiksborgvej, i høring.

Ideen om en sådan station er i og for sig ikke dårligt i forhold til den grønne omstilling, men i min optik, burde den placeres tættere ved bymidten, for på den måde at få flere til at handle i Helsinge. Man kunne jo sætte nogle skilte op på Kildevejen og Frederiksborgvej, som viste vejen til energistationen.

Man vil i den forbindelse lave lyskryds på Kildevejen og Frederiksborgvej. Man er jo lige nu ved at etablere en venstresvingsbane til Høbjerg. Hvordan skal det mon ende i myldretiden og kø?

Der burde laves en rundkørsel, hvor man for koblet Høbjergvej på.

Så kan man jo flytte lyskrydset op til Tibirkebro og Askemosevej, hvor det giver meget mere mening med et sådant fremfor rundkørsel.

Jeg har svært ved at få øje på ideen bag de her forskellige tiltag, der overhovedet ikke taler sammen, samt hvor den evigt omtalte trafiksikkerhed er henne?

Ved Høbjerg ender det jo med at man skal holde øje med trafikken 6 steder fra. Tibirkebro/ Askemosvej er det, da trods alt kun 4.